Huwelijken

Huwelijk op locatie

Huwelijk op locatie als trouwfotograaf

Zichtbaar, onzichtbaar... zo wil ik graag werken op jullie dag. Het gaat om het spontane. De leuke, grappige, ontroerende momenten. Verwacht dus meer een verslag van de dag dan stijve, obligate portretten. Jullie moeten de dag weer terug kunnen beleven, via o.a. de foto's. Daarom zijn jullie van harte uitgenodigd om jullie idee├źn samen met mij door te spreken. Vooraf, zodat er geen verrassingen zijn op de dag zelf. En op de dag heb je voor dit onderdeel geen zorgen meer. Die neem ik bij jullie weg.
Een duidelijke afspraak over de kosten vooraf. Als trouwfotograaf laat ik je dus niet in de steek. 


Huwelijk op strand

Huwelijk op strand als trouwfotograaf

Een huwelijk op het strand is speciaal om te doen. Sowieso is het maken van foto's op locaties geweldig. Een combinatie van huwelijk en strand is voor de trouwfotograaf een uitdaging. Wat is de uitwijkmogelijkheid als het weer ineens om slaat. Met alle zaken dient rekening gehouden te worden om de dag te doen slagen. 

Huwelijksfeest

Een huwelijksfeest mag natuurlijk niet ontbreken. Het is de afsluiting van een prachtige dag waar de spanning helemaal wegvalt en het bruidspaar en de gasten zich kunnen laten gaan. 

Soms een diner, een receptie, maar ook regelmatig met een band of een DJ. Bij dat laatste is er dan ook gaver licht om mee te werken.