Concerten

Parov Stelar

Parov Stelar is een Oostenrijker die met zijnn band onvoorstelbaar swingende muziek maakt. Hier in de Melkweg in Amsterdam waar Eric de Bruijn het geheel mocht vastleggen voor de band. Een te gek concert. 

Ruth Jacott

Ruth Jacott trad op 28 maart tweemaal op voor het KWF in het Circustheater in Scheveningen. Een perfecte, energieke en sexy show van een vakvrouw. Uitstekend bij stem, veel show en een uitstekende band. 
Dit alles in een uitverkochte zaal. 

Progdreams V - Boerderij

Progdreams V is voor de vijfde keer gehouden in de Boerderij in Zoetermeer. Op vrijdagavond heeft Eric de Bruijn de foto's verzorgd met bands als PBII met hun nieuwe project the Rocket, Mayra Orchestra en de afsluiter was Knight Area. 

Neal Morse

Neal Morse timmert al een flink aantal jaren aan de weg. Eerst bij Spock's Beard en later solo. Hoewel, solo. Hij heeft zich omringd door een uitstekende groep musici, zoals Mike Portnoy en Randy George. 

Hierbij het verslag in de Boerderij in Zoetermeer, waarbij Eric de Bruijn de concertfotografie mocht verzorgen voor o.a. Progwereld. 

Steven Wilson

Het beste concert ooit. Steven Wilson in Tivoli / Vredenburg Utrecht. Subliem geluid, prachtige beelden en een band op stoom. Met naast Steven Wilson al die andere kanjers, zoals Nick Beggs. 


Dreaming of Kate

Maaike Breijman is de Nederlandse Kate Bush. In de Duycker in Hoofddorp trad zij op en Eric de Bruijn heeft de foto's verzorgd voor Progwereld en ook de eigen site van Dreaming of Kate. 

Kelly Beukers

Op 25 mei 2016 deed Kelly Beukers eindexamen in P3 in Purmerend. Dit deed ze met een spetterend optreden met een te gekke band. Een tiental nummers werden gespeeld en uiteindelijk bleek dit ruim voldoende om cum laude af te studeren met erg hoge cijfers. 

Kelly weet een perfecte sfeer neer te zetten en is een showvrouw. Daarnaast deed de videowall, het licht en natuurlijk de gehele band hier aan mee.