Portretten

Glamour: diverse modellen

Diverse foto's van verschillende fotoshoots. Zowel op locatie als in de eigen fotostudio in Amsterdam Noord. . 

Locatie: Nina

In het Amsterdamse Bos een geweldige shoot met het thema Heksen. Nina was het model. Een geweldige model van 9 jaar. Bekend ook van een film Het Geheim van Eyck. 

Glamour: Ollia en Julia

Ollia en Julia heb ik enige tijd geleden gefotografeerd op locatie. Er is zowel met natuurlijk licht als met flitslicht gewerkt. De make up is toen verzorgd door Kim Bakker. 


Locatie: Jo Zonneschijn

Met Jo Zonneschijn weer eens NDSM terrein aangedaan. De combinatie van zon, wolken en de mogelijkheid om met een hoge sluitertijd te fotograferen, maakte dat de foto's gaaf zijn geworden. En de expressies van Jo maakten die helemaal af. 

Locatie: Patty Bakker

Patty is gefotografeerd in de Tuinderij in de Lier. Een te gekke retro plek, waar ook de foto's voor Monterey Pop Experience zijn geschoten. Als portretfotograaf een gave spot. Daarna nog wat gewerkt met Photoshop. 

Locatie/studio: Megan

Megan op twee plekken, te weten de eigen foto studio in Amsterdam Noord en op het NDSM terrein. Een industriële omgeving in Amsterdam, waar de sfeer van vroeg nog steeds hangt. 

Glamour: Deena

In de eigen studio een fotoshoot met de Italiaanse Deena. Een gezellige shoot waar ik als portretfotograaf te gekke dingen heb kunnen uitwerken. 

Altijd boeiend dat de chemie tussen model en fotograaf werkt of kan werken. 

Studio: Lotte

De foto's van Lotte in het Vliegenbos in Amsterdam Noord en in de eigen fotostudio heeft geleid tot weer verrassende foto's. In de studio met name weer wat geëxperimenteerd met verschillende lichtopstellingen. Ook wat foto's met een reflector en blauwe gel. Hier het resultaat. 

Locatie: Xoë Voxx

Xoë Voxx was het model bij een shoot in de Beeldentuin in Amsterdam. Een te gekke plek. Hier vrijwel volledig met de volledige groothoek gewerkt. Te gek om dit als portretfotograaf om dit te kunnen doen.

Glamour: Roxanne

Roxanne is een model dat ik al enige jaar geleden mocht ontvangen in mijn studio. Er zijn toen verschillende stijlen uitgeprobeerd. Dat was gaaf om te doen. 

Studio/locatie: Kinderportretten

Kinderen zijn altijd geweldig om vast te leggen als portretfotograaf. Op verschillende plekken, waaronder de eigen studio in Amsterdam Noord. 

Locatie: Castlefest

Eric de Bruijn is als evenementenfotograaf altijd wel aanwezig op Castlefest. De sfeer en de mensen maken dit tot een onvergetelijk festijn. Als portretfotograaf kom je dan volledig aan je trekken.